Dit is wat Apple in maart zou kunnen aankondigen tijdens een voorjaarsevenement

Een iPhone SE, nieuwe iPads en meer ARM Macs? Alles mogelijk!

Het lijkt nog niet zo lang geleden dat Apple een overvloed aan nieuwe iPhone, Apple Watch en MacBook Pro computers aankondigde, maar we zijn nu waarschijnlijk slechts een paar maanden verwijderd van een ander productonthullingsevenement van het bedrijf!

Het internet draait tegenwoordig met wilde speculaties, dus het lijkt een goed moment om verwachtingen te scheppen.

Waarom een voorjaarsevenement?

De lentegebeurtenissen van Apple in de afgelopen jaren zijn gevallen op 20 april, 25 maart, 27 maart en 21 maart. En op basis van de typische release/update cadans van het bedrijf, komen verschillende van Apple's producten nu op de markt: Mac mini modellen, iPad Air, iPhone SE, Mac Pro, de grotere iMac en de iPad Pro!