30 maart is het Doktersdag

Geschreven door Redactie

Elk jaar op 30 maart eert Doktersdag de professionals voor hun toewijding en bijdragen aan de samenleving en de gemeenschap.

Door hun toewijding staat de patiënt keer op keer op de eerste plaats. Op Nationale Doktersdag zeggen we "dank je" tegen onze artsen voor alles wat ze voor ons en onze dierbaren doen.

De gezondheidszorg is tegenwoordig complexer dan ooit. Met meer vooruitgang, hulpmiddelen en informatie binnen handbereik, hebben artsen een overweldigende taak om hun patiënten elke dag te diagnosticeren en te behandelen. Dit is de dag om degenen te eren die ons 365 dagen per jaar zien. In elke stad en elk ziekenhuis, in ons leger en in onze plattelandsgemeenschappen effenen artsen de weg naar betere gezondheidszorg voor hun patiënten.