Vandaag New Style ondernemer Haidy Lobles in de picture...

Haidy is 53 jaar, moeder, oma en woont in Almere. Zij heeft al enkele jaren ervaring met het runnen van een eigen bedrijf. Haar eerste bedrijf moest zij helaas sluiten tijdens de crisis. Hierna heeft zij in loondienst gewerkt voor een bedrijf dat haar inspireerde om weer voor haar zelf te beginnen.


Haidy is sinds 1 januari 2018 aangemeld bij het programma New Style ondernemers. Zij werd via een kennis op de hoogte gebracht van dit traject. Na lange tijd uitstel, heeft zij zich aangemeld en na een gesprek met Sharella Martha kon zij niet meer wachten om te starten. Tijdens het traject bij New Style ondernemers heeft zij haarzelf beter leren kennen, haar dromen leren leven en ook goede coaching ontvangen voor haar bedrijf. Daarnaast heeft zij op een gestructureerde manier met andere ondernemers kunnen sparren over diverse onderwerpen. Haar droom is toch nog werkelijkheid geworden.


Haar ingeschreven bedrijf BersebaCare b.v., biedt ondersteuning aan mensen die voor bepaalde of onbepaalde tijd, de regie over de verschillende leefgebieden niet meer op eigen kracht kunnen dragen. Denk hierbij aan hulp in de huishouding en ondersteuning bij financiën/administratie, in het vinden van huisvesting of dagbesteding en in het persoonlijk of sociaal functioneren. Kortom: Haidy begeleidt mensen die persoonlijke problemen hebben: “Tijdens de begeleiding motiveer ik mijn cliënten om weer de regie over hun leven terug te krijgen.”


Omdat Haidy graag anderen helpt, biedt BersebaCare b.v. deze maand een leuke winactie aan.

Ken jij iemand die op dit moment niet zo lekker in zijn of haar vel zit en die wel een oppeppertje kan gebruiken? BersebaCare b.v. in samenwerking met onsalmere.nl geeft rond de paasdagen 2 voedselpakketten weg.

Stuur een korte motivatie-email naar besebacare@outlook.com waarin je vertelt waarom de aanbevolen persoon het voedselpakket goed kan gebruiken en wie weet win jij dit pakket voor die persoon.


Met dank aan Jeda Rosiek voor het interview!


#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere.nl #bersebacare