Oost neemt honneurs waar bij Jong City FC

Geschreven door Redactie

Assistent trainer Jason Oost neemt voorlopig de honneurs waar van Ivar van Dinteren bij het beloftenelftal van Almere City FC. Van Dinteren vertrekt per direct naar Amerika voor een avontuur bij FC Cincinnati, dat uitkomt in de Amerikaanse profcompetitie Major League Soccer. Hij wordt daar de assistent van hoofdtrainer Ron Jans.

Almere City FC moet daarom midden in de voorbereiding op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de beloftenploeg, die komend seizoen uitkomt in de Derde Divisie. De club verwacht binnenkort een opvolger voor Van Dinteren aan te kunnen stellen, maar tot die tijd neemt Oost de honneurs waar.

Jason Oost is tevens hoofd-jeugdopleiding bij Almere City FC. Onder zijn leiding spelen de Almeerse talenten dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys.

Onze Ambassadeurs