FOX presentatrice schittert in short-movie Almere City

Geschreven door Redactie

Voetbalclub Almere City FC heeft FOX Sports presentatrice Aletha Leidelmeijer weten te strikken voor een nieuwe marketing campagne.

Ze is de hoofdpersoon in een short-movie ‘Love Actu-ALLY’ om halve seizoenkaarten van de club aan de man te brengen. Het filmpje wordt vrijdagavond voor de wedstrijd Almere City FC – TOP Oss voor het eerst getoond.

De presentatrice van FOX Sport wordt in het filmpje het hof gemaakt door clubmascotte Ally de Aap. De short-movie is geregisseerd door Joost Buitenweg van het Almeerse bedrijf PixelThis. Goof de Koning (Project Gio, Brugklas, De Brief voor Sinterklaas) uit Brabant ontfermde zich over het camerawerk.

Het kerstfilmpje is een spin-off van de iconische scene van de Hollywood-blockbuster Love Actually. Het geeft de kijker mee dat liefde door dik en dun gaat, ook als het sportief even niet mee zit. Op het veld vallen de prestaties van Almere City FC nog tegen dit seizoen en buiten de lijnen hebben de supporters van de club even moeten wachten op de verbouwing van de hoofdtribune. Die wordt 17 januari bij de eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft feestelijk geopend en is met een halve seizoenkaart dus negen wedstrijden lang toegankelijk.